DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Hidha/ waarnemer/ VS of PA Osanmaz

Wil jij als Hidha/waarnemer/VS of PA jouw kennis en vaardigheden inzetten voor een betere zorg in onze wijk? Dan hebben wij een baan voor jou!

Huisartsenpraktijk Osanmaz, onderdeel van Huisartsengroep Eureka, zoekt een collega voor 2 à 3 dagen per week in de vorm van een waarnemer/HIDHA of verpleegkundig specialist/ Physician Assistant die zich voor een langere tijd kan en wil binden aan onze huisartsenpraktijk. We komen graag met je in contact.

We vinden het belangrijk dat iedereen in onze regio beschikt over goede huisartsenzorg dichtbij huis. Daarom openen we in januari 2024 een nieuwe tweede locatie in Dordrecht waar we circa 2500 patiënten bedienen. Het betreft vooral een jonge populatie met diverse culturele achtergronden.

Onze praktijk is aangesloten bij diverse ketenzorgprogramma’s. Een groot pluspunt zijn onze korte lijnen met de zorgaanbieders in de omgeving. Er is een goede samenwerking met het regionale ziekenhuis. Een voorbeeld hiervan is het digitale meekijkconsult, in samenwerking met diverse vakgroepen van medisch specialisten. Hiermee leveren we een bijdrage aan de juiste zorg op de juiste plek. Het team is hecht, betrokken en staat voor persoonlijke en laagdrempelige zorg. Sociale en oncologie zorg zijn van belang en we proberen zo betrokken mogelijk naast de patiënt te staan in en rondom hen ziekteproces. In onze praktijk werkt ook een verpleegkundig specialist en een basisarts.

We delen met de andere praktijken 2 POH- GGZ  volwassenen en een POH GGZ- jeugdzorg en we doen mee met Meer Tijd voor de Patiënt.

De praktijk werkt met Medicom.

Wat bieden wij:

  • Werken in een gezellig en professioneel team.
  • Salaris conform de cao een huisartsenzorg of een passend waarneemtarief
  • Ruimte en vrijheid om je verder te ontwikkelen (denk aan het opleiden van jonge collega´s, aandacht voor leefstijl en preventie of e-health)
  • Wij bieden jou een mooie functie in een leuk, enthousiast en professioneel team waarbij er volop ruimte is voor eigen initiatief. Houd jij van afwisseling en wil je mee werken aan goede zorg in onze regio? Grijp dan je kans. Wij komen graag met je in contact!

Wil je een dagje meekijken in de praktijk? Je bent van harte welkom!
Neem contact op met Camelia Osanmaz-Dabija (huisarts). camelia.osanmaz@gmail.com / tel 0654976486