DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Waarnemer Bij de molen

Even kennismaken
Huisartsenpraktijk bij de Molen is al dertig jaar actief in het rustige Strijen. De patiëntenpopulatie kennen wij door en door en samen leveren wij de best mogelijke zorg aan onze patiënten.
Onze keien van assistentes dragen iedereen een warm hart toe en onze praktijkondersteuners bewijzen zich iedere dag weer als de beste die er zijn.

De praktijk is gevestigd in het Medisch centrum van Strijen. Wij werken dan ook nauw samen met de andere zorgverleners in het pand zoals de wijkteams, apotheek en Fysiotherapie.
De praktijk kent 4400 patiënten waar wij met ons team van tien medewerkers samen ons best voor doen.
Wij maken ruimte voor overleg en iedere dag nemen we de tijd om samen te lunchen. De praktijk is NHG geaccrediteerd en wij blijven ons inzetten voor de continue verbetering van de zorg.

Kom jij ons binnenkort versterken?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste waarnemer voor 3 tot 5 dagen per week. Het liefst iemand die zich voor een langere periode aan de praktijk wilt binden.
Mocht je nadenken over het praktijkhouderschap in de toekomst dan is er de ruimte om daar over te spreken.
Mocht je interesse hebben in de vacature, maar nog niet toe zijn aan een vaste werkplek ben je altijd welkom voor een kopje koffie.
In verband met periodieke druktes, vakanties en diensten is het altijd fijn om voor korte(re) duur een waarnemer op bezoek te hebben.

Wil je meer weten over onze huisartsenpraktijk of het medisch centrum dan kan je altijd een kijkje nemen op: bijdemolen.com Medisch Centrum Strijen

Binnenkort op de koffie?
We leren je graag beter kennen.
Bij interesse kan je contact opnemen met de Praktijkmanager Kitty van Helmond via de mail; praktijkmanagerbdm@gmail.com
Mocht je willen bellen kan dat via de intercollegiale lijn en vragen naar Kitty 078-6744530 ( ma-di-wo en donderdag ochtend)

Hartelijke groet,
Team bij de Molen