DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Praktijkmanager Dudokplein

Ben jij een ervaren, zelfstandige Praktijkmanager die goed kan organiseren en structureren?
Dan zoeken we jou!

Wij zijn een gezellig en gemotiveerd team bestaande uit 6 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 5 doktersassistentes, 3 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner-GGZ en 2 praktijkmanagers; één voor de bedrijfsvoering en één voor de financiën en personeelsadministratie.

Onze huidige Praktijkmanager bedrijfsvoering vertrekt op eigen verzoek bij onze praktijk. Daardoor komen 4 uur per week vrij, die flexibel kunnen worden ingevuld. Fijn als je zo snel mogelijk kunt beginnen.

Wij bieden je een afwisselende baan met een breed takenpakket in een goed georganiseerde praktijk waarbij jouw focus ligt op kwaliteit, beleid en communicatie. Je werkt hiervoor nauw samen met de managementassistente en de maatschap leden. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg, schaal 9.

Onze moderne geaccrediteerde praktijk is onderdeel van een gezondheidscentrum en centraal gelegen in Stadspolders, Dordrecht. Er zijn (gratis) parkeermogelijkheden voor de deur en er is een winkelcentrum aan de overkant.

Jij past bij ons als je

  • ervaring hebt als Praktijkmanager bij een huisartsenpraktijk
  • een HBO opleiding hebt afgerond
  • flexibel bent
  • zelfstandig kunt werken en goed kunt organiseren en prioriteren
  • goed bent in schriftelijke communicatie, b.v. voor het opstellen van jaarverslagen en projectplannen

Spreken wij je aan?
Kijk op onze website https://www.huisartsendudokplein.nl voor meer informatie over onze praktijk. Voor meer informatie kun je bellen met huisarts Angelique Boers op 078 – 616 15 00.

Direct solliciteren? Stuur je CV met motivatie naar Praktijkmanager Sylvia Bodbijl via s.bodbijl@gmail.com