DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Doktersassistente Spirea

Wordt jij onze nieuwe collega?
Bij Huisartsenpraktijk Spirea willen wij ons team graag uitbreiden. Sinds september 2023 jongstleden heeft de praktijk twee nieuwe praktijkhouders en nu het nieuwe er vanaf is weten wij hoe we verder willen. Op het moment werken wij dagelijks met twee huisartsen, 2 POHS, 1 POH-GGZ en 3 à 4 assistentes. Wij zoeken een of meerdere assistentes om ons team te versterken.

Het team bestaat uit drie huisartsen, vijf assistentes, twee POHS en een POHGGZ. Daarnaast is haast iedere dag een praktijkmanagers aanwezig. De praktijk bevind zich in Dordrecht en heeft een middel grote patiëntenpopulatie. Wij werken met MicroHis, mocht je daar nog geen ervaring mee hebben geen probleem dan voorzien we je van een training.

Als assistente zal je naast de normale werkzaamheden zoals telefoon en balie ook zelf spreekuur
draaien en betrokken worden in de ketenzorg. Je werkt in een team van meerdere assistentes en de werkzaamheden zullen dan ook door de week heen verschillen. Zo blijven de werkzaamheden lekker afwisselend.

Wie zoeken wij?
• Wij zoeken een gediplomeerd doktersassistente met teamspirit.
• Iemand die oog heeft voor de patiënt en weet wat er speelt in een huisartsenpraktijk.
• Aantal uren is bespreekbaar

Wat bieden wij?
Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid voor een vast contract en een salaris conform CAO Huisartsenzorg. Wil jij werken in een vast team en pas jij in dit profiel?
Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar:
dr.tokyay@gmail.com dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!
Huisartsenpraktijk Spirea
Spirea 9b
3317 JP Dordrecht

https://spirea.praktijkinfo.nl/