DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Doktersassistente Daane & Maduro

Wij zoeken een doktersassistente ter uitbreiding van ons huidige team. Ben jij een multitasker die houdt van werken in een team, zelfstandig is en houdt van veelzijdigheid? Zo ben je het ene moment aan het triëren aan de telefoon, dan werk je aan de balie, geef je injecties, prik je een CRP, maak je een hartfilmpje, doe je een bloeddrukmeting of maak je een uitstrijkje.

Wie zijn wij?
Huisartsenpraktijk Daane/Maduro, gevestigd in Gezondheidscentrum Tijd voor Zorg, gelegen in het hart van Dordrecht. Ons team bestaat in totaal uit zes huisartsen, vier praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner GGZ jeugd, twaalf assistentes en een Praktijkmanager. Onze praktijk is goed georganiseerd, strak geautomatiseerd en wij blijven ons ontwikkelen. Dat maakt ook dat wij een geaccrediteerde praktijk zijn.

Binnen het team heerst een prettige werksfeer en op regelmatige basis komen wij bij elkaar voor een werkoverleg. De praktijk kent een grote populatie en streeft ernaar iedereen te voorzien van zorg op maat vanuit de klassieke waarden van de huisartsenzorg. Daar bedoelen wij mee dat wij tijd nemen voor de patiënt en passende zorg willen bieden.

Interesse?
Neem gerust een kijkje op onze website om een beter beeld te krijgen van de praktijk en ons
gezondheidscentrum. Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast contract en een salaris conform het CAO Huisartsenzorg. Werkdagen en uren zijn bespreekbaar.

Wil jij graag ons team komen versterken?
Mail dan je motivatiebrief met CV naar joanne@hapdaanemaduro.nl, dan
nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Bijna klaar met je opleiding? Ook dan staan wij open voor een kennismaking!

Vriendelijke groet, Hap Daane & Maduro
https://www.huisartsenpraktijkdaanemaduro.nl/