DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Doktersassistent praktijk Zuidhoven

Team Praktijk Zuidhoven in Dordrecht is op zoek naar een uitbreiding doktersassistent (e) met affiniteit voor medisch technisch handelen.

De praktijk
Praktijk Zuidhoven zit in een modern en ruim gebouw met een extra, volledig ingerichte SEH/Chirurgie kamer. Er is een grote balieruimte zodat ieder in zijn/haar eigen persoonlijke omgeving kan functioneren.  Zo kan het team op een fijne manier hoogwaardige passende en zinnige zorg verlenen.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden iedere dag gezamenlijk binnen het team uitgevoerd en om 17:00 uur hebben we alles afgerond. Zo ziet iedere dag er voor iedereen anders uit. Van triage, digitale administratie, zelfstandige spreekuren, EHBO, chirurgie, spoed samen met de huisartsen, visites tot de omloopfunctie aan toe. Het kunnen werken in teamverband is dus een vereiste vanwege deze gelijkwaardige samenwerking binnen het team. (uren zijn bespreekbaar)

Naast de POH DM en GGZ is er een bovenmaatse bezetting van zelfstandig werkende doktersassistentes van omgerekend 1fte dokters assistente per 750 patiënten. Praktijk Zuidhoven heeft ook een regiofunctie voor sportgeneeskunde, echografie met zijn chirurgische ingrepen en ADHD poli.

Spreekt dit jou aan?
Neem dan contact op met de praktijkhouder Ruud Kuiper via Praktijkzuidhoven@gmail.com