DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Praktijkovername Huisartsenpraktijk Sliedrecht

Praktijkovername Huisartsenpraktijk Sliedrecht

Opvolger gezocht voor bloeiende praktijk in Sliedrecht
Met veel enthousiasme en toewijding runnen wij al vele jaren een fijne en goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Sliedrecht. Gezien de grootte en groeimogelijkheden van onze praktijk, zijn wij op zoek naar een gedreven opvolger. Of wellicht is een duo-praktijk een optie voor u?

Een solide basis met volop potentie
Onze praktijk is centraal gelegen in Sliedrecht, in het verstedelijkte platteland. Met een solide patiëntenbestand van circa 2800 patiënten, geniet onze praktijk een uitstekende reputatie in de regio. Wij werken evidence-based en besteden veel aandacht aan preventie van ziekten.

Gunstige locatie en uitstekende samenwerking
Sliedrecht is gunstig gelegen met directe verbinding tot de A15. De steden Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem liggen in de nabijheid. Wij maken gebruik van Medicom als HIS-systeem en werken nauw samen met zorggroep Drechtdokters voor ketenzorg. Voor spoeddiensten zijn wij aangesloten bij de huisartsenpost Drechtsteden te Dordrecht.

Een enthousiast en deskundig team
Ons bevlogen team bestaat uit de praktijkhoudende huisarts, een vaste waarnemende huisarts, een praktijkmanager, een POH-GGZ psychologe, een praktijkverpleegkundige voor diabeteszorg en een diëtiste die maandelijks in de praktijk werkzaam is. Onze ervaren en toegewijde eerste assistente is de spil van onze praktijk. Zij werkt twee dagen per week samen met een tweede gediplomeerde assistente. We bieden stageplekken aan aankomende doktersassistentes via het Da Vinci College en co-assistenten zijn van harte welkom voor hun coschappen.

Wordt u onze nieuwe collega?
Heeft deze uitdagende kans uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-466 149 48 of per e-mail verwijs.hollants@gmail.com. U bent ook van harte welkom om een afspraak te maken om ons fijne team en de praktijk te leren kennen.

Wij kijken uit naar uw reactie!