DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Karin Veltstra benoemd als interim-bestuurder bij DrechtDokters

Op 12 oktober is Karin Veltstra door de leden benoemd als interim-bestuurder bij DrechtDokters. Het gaat om een tijdelijke benoeming voor (minimaal) een half jaar.

Karin Veltstra (51) heeft veel kennis en ervaring op het gebied van bestuur, management en organisatie in de zorg. Karin heeft een rechtenopleiding gevolgd en afgerond (KUB, Tilburg). Haar kennis heeft zij vervolgens verdiept met enkele postdoctorale opleidingen, o.a. op het gebied van strategisch vastgoed, financieel beleid en strategie implementatie en bestuur & governance. Op dit moment doet zij promotie-onderzoek (Universiteit Maastricht) naar de effecten van beleidskeuzes in de ouderenzorg op andere zorgsectoren.

Karin heeft in haar loopbaan diverse bestuurlijke functies bekleed in de zorg. Ze was hiervoor interim-bestuurder bij Careander (gehandicaptenzorg), maar heeft ook veel ervaring op het gebied van ouderenzorg. Met haar kennis, ervaring en achtergrond past Karin – als interim-bestuurder – goed bij DrechtDokters. Verwacht wordt dat zij samen met Medisch bestuurder Cees Bijl DrechtDokters op een goede manier door de veranderingen zal kunnen loodsen waar de organisatie voor staat.

Karin start vanaf maandag 16 oktober in haar nieuwe functie. We zien uit naar een mooie samenwerking!