DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature POH-S Dokters van Nederhoven

Dokters van Nederhoven is per 1 januari 2024 op zoek naar een gediplomeerde praktijkondersteuner i.v.m. pensionering van 1 van onze huidige POH’s. Wij zoeken iemand voor 3  dagen per week. Onze praktijk is gevestigd in Zwijndrecht en bestaat uit 7 artsen, 7 assistentes, 2 POH-GGZ, 3 POH-S en een Praktijkmanager. We werken met een hecht team waar sfeer en verantwoordelijkheid belangrijk is.
Bij ons werk je nooit alleen en we hebben oog voor elkaar. Ten slotte is ons motto ‘van goed naar beter’, waarbij we er constant naar streven om de kwaliteit binnen de praktijk te verbeteren. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Om 07:55 uur starten we de dag met het hele team. Je werk zal bestaan uit een zelfstandig spreekuur waarin je patiënten met diabetes, astma, COPD, stoppen met roken begeleiding en met risico op hart en vaatziekten zal zien. Bij ons hebben de POH’s ook een hele belangrijke rol in de ouderenzorg. We zijn aangesloten bij de zorggroep DrechtDokters, zij bieden ondersteuning en nascholingen. We werken met promedico-asp en voor de ketenzorg met care-sharing. Verder is er een goed contact met de andere POH’s in Zwijndrecht in een periodiek overleg en er is een goed contact met thuiszorgmedewerkers, casemanagers en de specialist ouderengeneeskunde in een driemaandelijks MDO op onze praktijk. Onze POH’s hebben een centrale rol in deze overleggen.

Gedurende de dag is er ruimte voor overleg met de artsen en is er tijd voor koffie of thee. Om 17:00 uur sluiten we weer met het hele team de dag af.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband op basis van 24 uur per week
  • Salaris tussen de € 3331,- en € 4380,- (voor 38 uur conform CAO huisartsenzorg)
  • Pensioen, eindejaarsuitkering, vakantiegeld
  • Mogelijkheid tot bijscholing
  • Een veelzijdige praktijk en een goede sfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team. Vaak maken we tijdens de lunch een gezamenlijke wandeling om even nieuwe energie op te doen.
  • Een praktijk waar we elkaar helpen, open communiceren en waar ruimte is voor humor
  • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV en motivatie naar dprins@doktersvannederhoven.nl ter attentie van mevr. Prins, praktijkmanager.
Voor vragen of opmerkingen kun je bellen naar 078-610 3001 en vragen naar Karen de Boom, huisarts of Ralph Verkleij, huisarts.

www.doktersvannederhoven.praktijkinfo.nl