DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Financieel Medewerker

Financieel Medewerker DrechtDokters, Hendrik-Ido-Ambacht, 24-38 uur per week

Ben jij enthousiast, leergierig, heb je kennis van Excel en werk jij graag mee aan de ontwikkeling van een gestructureerde financiële afdeling? Reageer dan nu op onze vacature van Financieel Medewerker.

Je werkzaamheden zijn gericht op de verwerking van in- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, kas en bank. Ook zullen diverse zorgapplicaties moeten worden beheerd en gemonitord.

DrechtDokters zoekt een Financieel Medewerker 24 – 38 uur per week

Wat ga je doen? Als Financieel Medewerker bij DrechtDokters ga je samen met de Business Controller en de Assistent Controller de afdeling Finance verder professionaliseren.

Je draagt zorg voor diverse administratieve werkzaamheden zodat te allen tijde een betrouwbaar inzicht bestaat in de administratie.
Je verzorgt en bewaakt de administratie mailbox, de crediteurenadministratie, voert facturen in het administratief pakket in en draagt zorg voor de betaalbaarstelling van geaccordeerde facturen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het digitale archief van facturen en diverse andere financiële bescheiden en verwerk je kas-, bank- en giromutaties.
Je verzorgt op dusdanige wijze de debiteurenadministratie, conform vastgestelde richtlijnen, zodat de debiteurenstanden beheersbaar en acceptabel blijven.
Je vervaardigt facturen en controleert binnengekomen gelden en voert deze in het administratieve pakket in. Je belt debiteuren na en indien nodig vervaardig je de aanmaningen.
Daarnaast boek je de uit te betalen salarissen en andere vergoedingen voor zorgverleners, zodat deze tijdig in de betaalvoorstellen worden opgenomen. Kortom een veelzijdige en afwisselende functie!

Wie ben jij?

 • Mbo-opleiding niveau 3 op financieel-administratief gebied (MBA);
 • Kennis van financieel-administratieve processen;
 • Kennis van Exact Online is een pre
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van diverse automatiseringssystemen waaronder Excel en MS365;
 • Je werkt accuraat, gestructureerd, zelfstandig en kan goed samenwerken;
 • Leergierig, enthousiast en communicatief vaardig;
 • Integer en betrouwbaar.

Wij bieden

 • Een aantrekkelijke functie bij een vooruitstrevende, ambitieuze organisatie met een sterk gerichte focus op transformatie van de zorg;
 • Een collegiale en prettige werksfeer;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris op basis van de arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Huisartsenzorg schaal 4 (minimaal €2.274,- maximaal €3.190,-) , waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, opname in pensioenfonds PFZW en een reiskostenvergoeding.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Seegers (Manager HR) of Véronique Kuijper (Business Controller) per e-mail sollicitatie@drechtdokters.nl of telefonisch op 078-2020040.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Dan leren wij je graag beter kennen! Stuur je motivatiebrief met cv uiterlijk 20 november a.s. naar sollicitatie@drechtdokters.nl De gesprekken zullen in de week van 27 november plaatsvinden.