DrechtDokters 078 202 00 40
078 202 00 20

Vacature Communicatieadviseur

Wil jij als communicatieadviseur bijdragen aan een betere en toekomstbestendige gezondheidszorg in onze regio? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

DrechtDokters zoekt een gedreven communicatieadviseur (voor 24 uur per week) die toe is aan de volgende carrièrestap. Iemand die niet alleen ervaring met zich meebrengt, maar ook een frisse kijk heeft op (verander)processen, verbindingen legt en een scherp oog heeft voor het behalen van onze organisatiedoelen.

We bieden je een uitdagende en gevarieerde baan in een team met leuke collega’s waarbij je ondersteuning ontvangt vanuit een medewerker van ons Service Support Team. De functie biedt volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Houd jij van afwisseling in je werk en beschik je over een vlotte pen? Grijp dan je kans om jouw ambities en die van DrechtDokters te realiseren. Wij komen graag met je in contact!

Wat ga je doen?
DrechtDokters is een toonaangevende eerstelijnsorganisatie die zich inzet voor hoogwaardige, toekomstbestendige zorg in de regio Drechtsteden. Onze organisatie omvat een coöperatieve vereniging van vrijgevestigde huisartsen, een zorgorganisatie en een huisartsenpost. Als communicatieadviseur speel je een veelzijdige en cruciale rol binnen de organisatie. Je voorziet het bestuur en je directe collega’s van professionele communicatieadviezen-  en ondersteuning. Je houdt je bezig met zowel interne als externe communicatie, waarbij je werkt aan het verbeteren van de zichtbaarheid en herkenbaarheid van DrechtDokters in onze regio.

Jij bent de schrijfexpert binnen ons team en zorgt voor heldere en doeltreffende teksten. Het opstellen van het (publieke)jaarverslag behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, evenals het beheren van onze sociale media-accounts. Met slimme adviezen en creatieve ideeën weet je onze online en offline communicatiemiddelen naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast onderhoud je het contact met de pers en treed je, indien nodig, op als woordvoerder namens DrechtDokters. Tot slot zie je erop toe dat de huisstijl van onze organisatie consistent wordt toegepast.

Wat bieden wij?

 • Een informele en goede werksfeer in een enthousiast multidisciplinair team met ruim 85 medewerkers in de gehele organisatie
 • Een werkplek op ons kantoor in Hendrik – Ido – Ambacht met thuiswerkmogelijkheden
 • Bij een goede match gaan we graag een vaste verbinding met je aan, maar we starten met een jaarcontract
 • Salariëring conform Cao Huisartsenzorg, bandbreedte € 3.331,- tot € 4.714,-, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Naast 8% vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een goede pensioenregeling via PFZW
 • Een werkomgeving waar een gezonde levensstijl wordt nagestreefd en gestimuleerd
 • Een dynamische, professionele en deskundige werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling en beweging is!

Herken jij je hier in?

 • Je houdt ervan om denken en doen te combineren. Je bent creatief, doelgericht en weet je mensen te enthousiasmeren voor jouw ideeën
 • Je bent goed in projectmatig werken (plannen, organiseren en coördineren)
 • Je schrijft snel, duidelijk en aantrekkelijk
 • Je beschikt over een afgeronde communicatieopleiding op minimaal HBO-niveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je kunt goed overweg met de apps van Office 365 en beschikt over uitstekende digitale vaardigheden. Ook social media kent voor jou geen geheimen
 • Je beschikt over de nodige vormgeving skills en kan overweg met Canva

Spreekt deze functie je aan?
Dan leren wij je graag beter kennen! Gelieve je motivatiebrief met cv uiterlijk 1 december a.s. naar sollicitatie@drechtdokters.nl te sturen. Op 4 december worden de uitnodigingen verstuurd en op 7 december zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Een assessment (HBDI-test) is onderdeel van de procedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Priscilla Bakker (HR functionaris), e-mail sollicitatie@drechtdokters.nl, telefoon 078-2020040.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.